2015/8/8 Tänassilma jõgi

8/8/2015
Tänassilma amatsoonas

Pärast ebaõnnestunud hommikust matka “Põllika” järvele oli mul juba varem plaanides sõbrale külla minna. Kuna tal aga jõgi maja taga, siis spinning oli justkui kohustuslik kaasa võtta. Kohapeal selgus aga, et sõbrake vahepeal ka kalapisikuga nakatanud. Soetanud endale lihtkäsiõnge valmistamise komplekti ja ostnud elussööda varustust pisut. Kahjuks minu päev see kaheksas august polnud. Null ka sealt. Sõber noppis aga pisikesi (tõenäoliselt) lepamaime välja.

8.8.2015
lepamaimud Tänassilma jões

Järgmisel päeval toitsime kohta natuke ja ajaviiteks ka kohalikke parte. Ajaviiteks. Ega’s midagi pole teha kui kala ei taha võtta. Võtab kalamees.. Ei, mitte viina seekord, vaid päikest!

Õhtul kodus sain ühe sõnumi:

"Aga mina sain haugi :D"
“Aga mina sain haugi :D”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga